HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Tüvtürk Araç Muayene Öncesi Yapılması Gerekenler

21-08-2022 18:45
Tüvtürk Araç Muayene Öncesi Yapılması Gerekenler

Tüvtürk Araç Muayene Öncesi Yapılması Gerekenler: değerli sürücüler araçların muayenehaneleri mutlaka her yıl yapılmalı bu tabi ticari araç için geçerli, eğer binek bir araca sahipseniz mutlaka iki yılda bir arabanızın genel muayeneden geçmesi çok önemlidir. Peki bu bu muayene neden bu kadar önemli kısaca özetlemek gerekirse araçlarınızın fren aksamından lastik yeterliliğine arabalarınızın farlarının doğru yansıtmasından tutunda kullandığınız otomobillerinizin yürüyen aksamına kadar Eksoz emisyondan tutunda yakıt enjektörlerine hatta motorunuzdan akan yağın kontrolüne kadar muayene istasyonlarında kontrol edilmekte.

Tüvtürk Araç Muayene Öncesi Yapılması Gerekenler

Aslında muayene sizin araçlarımızın faydası sizlere yararı olması adına yapılıyor. Tüvtürk Araç Muayene Öncesi Yapılması Gerekenler Muayene araçlarınızın kullanılabilir olduğunu kanıtlamak ve trafiğe çıkan aracınızın daha güvenli seyretmesi için bir takım kontrollerden geçmesini gerektiren aslında önemli bir hizmet diyebiliriz araçlarımız muayenehaneye gitmeden önce dikkat edilmesi gereken ve muayenehane ‘de kontrol edilen Noktaları sizlere listeliyor olacağız.

- Aracın fren sistemi,
- Direksiyon sistemi,
- Görüş özellikleri,
- Lambalar,
- Isıtıcılar,
- Aydınlatma sistemi,
- Elektrik teçhizatı,
- Zorunlu ekipmanlar,
- Şasi ve bağlantıları,
- Dingiller

Yukarıda belirttiğimiz seçeneklerden araçlar bir takım muayeneye tabi tutulur bu muayene esnasında aracınızın belirttiğimiz parçaları kontrol edilir gerçekten uygun olup olmadığı trafiğe çıkıp çıkmayacağına karar verilir. Muayene istasyonlarında bu belirtmiş olduğunuz seçeneklerden biri veya birkaçı sorunlu ise arabanız ağır kusurlu olarak muayene istasyonunda tekrara tabi tutulur bu tekrar da size eksiklikler belirtilir aracın yapılması gereken eksik olan noktaları bir belge ile tebliğ edilir sizde bunu gerekli ustalarda ya da oto servislerde tamamlayarak aracınızı yeni bir muayene alarak istasyona getirmek zorunda kalırsınız.

Araçlarınız muayeneden geçmesi için, yukarıda belirtmiş olduğum seçeneklerdeki bakılacak noktaları öncesinde bir ustaya işi bilen bir teknik servise ya da arabadan anlayan bir oto servise götürerek kontrol ettirmenizde fayda var umarız hepimizin arabaları muayeneden sıkıntısız geçer yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz. Tüvtürk Araç Muayene Öncesi Yapılması Gerekenler Ayrıca Türkiye’nin en büyük oto yedek parça şirketi otoyedekmarket.com artık Ford Yedek Parça satışına başladı tüm Ford modellerin yedek parçaları web sitemizde sizlere sunuluyor.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.