HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yeni Peugeot 308 Eylül Ayında Türkiye’de Satışta

23-08-2022 06:53
Yeni Peugeot 308 Eylül Ayında Türkiye’de Satışta
Yeni Peugeot 308 Eylül Ayında Türkiye’de Satışta Markanın geçmişine baktığımızda en kapsamlı ürün serisi olan 300 Serisi’nin en sonucu üyesi mükemmel tasarımı ile yeni PEUGEOT 308, kusursuz, sağlam, modern ve şık görünümü ile eylül ayında Türkiye'de kullanıcıların beğenisine sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Marka Yeni PEUGEOT amblemine yer veren ilk model olmasıyla da meraklıların bakışlarını üzerine odaklatan yeni 308, yine kendi sınıfının referans odağı olma geleneğini sürdürmeye devam ediyor.
 

Yeni Peugeot 308 Eylül Ayında Türkiye’de Satışta

 
Evrenin gerçekten en geçmişi dolu asil otomobil markalarından kesinlikle biri olan PEUGEOT’nun C hatchback ailesinin son standartlarını belirleyen sevilen modeli yeni 308, yakışıklı, atik, soylu, teknolojik ve aerodinamik tasarımı ile henüz Türkiye'de satışa sunulmadan sevenlerinin ve bekleyen hayranlarında heyecan uyandırmayı başarmıştı. 2022 Eylül ayında Türkiye'de Bayilerde satışa sunulması planlana yeni PEUGEOT modeli, özelleştirilebilen dijital PEUGEOT i-Cockpit® 3D ile ve yeni PEUGEOT amblemi dış çizgilerinde gözler önüne seriliyor.
 

Sınıfının Örnek Alınan Otomobili

 
Tepeden tırnağa yenilenen 308’in görenleri hayrete düşüren tasarımı ilk bakışta otomobil severleri kendisine hayran ettiriyor. Bunların dışında sıra yeni PEUGEOT 308, arttırılmış iç mekân düzeni ile de arka koltuk yolcularına da daha geniş ve ferah alan sunmakta. Yeni PEUGEOT 308, imzası "Aslan Dişi” Yeni modellerinde sembolleşmiş LED gündüz yanan sürüş farları ve "Aslan Pençesi” Pejo ya özgü yeni arka stop takımı ile PEUGEOT’nun DNA’sını en iyi şekilde gözler önüne seriyor. En yeni tasarlanmış PEUGEOT i-Cockpit 3D (kompakt direksiyonu vede yükseltilmiş ön kontrol gösterge paneli, özelleştirile bilinen i-Toggles’u içinde bulunduran hassas ve kusursuz dokunmatik multimedya paneli) ve sürücu yardım özellikleri ileri ve günümüz teknolojisinin gelmiş olduğu en son noktayı temsil etmekte bizde bu muazzam modelin yedek parçalarını Peugeot yedek parça kategorimizde satışa çıkarmaya hazırlanıyoruz.
 

Ödüllere Doyamayan Otomobil Yeni 308

 
Meraklı takipçilerini sevindiren marka, Heyecanla beklenen Yeni 308, tanıtıldığı günden bu zaman sayısı belirsiz ödüllere layık görüldü. 1955 senesinde Almanya’da faaliyete başlayan ve o yıllardan bu günlere kadar dünya genelinde baktığımızda en iyi görsel zenginliğin ve dizaynın bilinen markası haline gelen Red Dot Tasarım ödülüne sahip olma başarısını gösterdi. Yeni PEUGEOT 308, 2021’in senesinin sonlarında tanıtımından bu yana Red Dot Tasarım Ödülüyle beraber, 2022 senesinin Kadınlar Dünyasında o senenin Otomobili, Almanya’da Yılın Otomobili, Hatta Yılın En İyi Şehirli Otomobili,ve de En İyi Şehirli ve Kompakt Otomobil olmak üzere Onbir adet uluslararası ödül kazanma başarısına sahip oldu vede Bununla birlikte yeni nesil PEUGEOT 308, Düzenlenen 2022 Senesinin Otomobili yarışmasında finale kalma başarısında sevenlerine hediye etmiş oldu. Bizde Otoyedekmarket.com olarak bu değerli modelin yedek parçalarını stoklarımıza ivedilikle eklemiş olacağız.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.