HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Audi, ‘Küre’ model ailesinin 4. üyesini tanıttı!

24-08-2022 18:20
Audi, ‘Küre’ model ailesinin 4. üyesini tanıttı!

Audi, ‘Küre’ model ailesinin 4. üyesini tanıttı! Audi, ‘Küre-Sphere‘ konsept araba ailesine yeni bir modelini daha ekledi: Audi activesphere konsept sizlerle.

Audi activesphere konsept, "sphere” serisinin bir diğer üyeleri gibi tam anlamı ile elektrikli olmasının yanında, aynı durumda otonom sürüşe imkan sunacak durumda tasarlanmış.

Audi, ‘Küre’ model ailesinin 4. üyesini tanıttı!

İsmindeki "sphere” ifadesine anımsatma yapan model için, bu vers,yonun diğer kardeşleri skysphere, grandsphere ve urbansphere konsept arabalarında olduğunun yanısıra iç kısımları ve tasarımları ve otonom sürüş yeniliğine ulaştığı odağı ile dikkat çekmekte.

Dünyanın değerli araçları arasında yer alan Audi’nin Ağustos 2021’den bu zamana duyurduğu konsept araba ailesi dördüncü model Audi araçları ve  activesphere konsept ile büyümüş durumda . Audi "sphere-küre” konseptli otomobilleriyle, geleceğin premium mobilite vizyonunu gözler önüne seriyor.

Audi activesphere konsept, "sphere” topluluğunun diğer bireyleri gibi tümüyle elektrikli oluşmasının yanısıra, aynı zamanda otonom sürüşe imkan tanıyacak şekilde tasarlanmış.Kullanılan teknik, özellikle iç mekanda tamamen yeni tasarımların ortaya çıkmasını ve araç arasında bulunanların zamanlarını bereketli bir halde kullanmalarını, hatta sadece dinlenmelerine yönelik seçenekler sunmayı mümkün kılıyor.

2023’ün başlangıcında pazara sunulması planlanan Audi activesphere konsepti, hem yolda hem de arazide etken bir ömür seçimi için en çok çeşitlilik sunacak. Audi’nin daha ilkin tanıtılan küre ailesinin üç üyesi; Audi skyphere, grandsphere ve urbansphere konseptleri Kaliforniya’daki Monterey Otomobil Haftası’nda sergilenecek. Tabiki audi ailesi için şuan yedek parça satışı yapmasakta otoyedekmarket.com olarak Peugeot yedek parça ürünlerinin tümüne hizmetler sunuyoruz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.