HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Balata Spreyi Ne İşe Yarar?

26-08-2022 21:15
Balata Spreyi Ne İşe Yarar?

Balata Spreyi Ne İşe Yarar? Araç kullanan kişilerin sürüş performansının yüksek olması için aracın bakımlarını düzenli olarak yaptırmaları gerekir. Doğru bakım son derece önemli olup bu amaçla kullanılan ürünlerden biri balata spreyi olacaktır. Aracın belirli bölümlerinde kullanılan spreyler kirlerin temizlenmesini sağlar. Kirlerin birikmesi bazı araç kısımlarının doğru çalışmasına engel olacağından bakım, performans ve kontroller aksatılmadan yapılmalıdır.

Balata Spreyi Ne İşe Yarar?

Balata spreyi içerisinde bulunan kimyasal maddeler kirleri parçalayan özelliğe sahiptir. Tüm kiri kolayca temizleyen sprey araçların daha yüksek performansta çalışmasını destekler. Balata Spreyi Ne İşe Yarar? Güvenli bir sürüş deneyimi yaşamak için fren balatasında, motor aksamlarında ve şanzıman bölgesinde biriken kirler belli aralıklarla balata spreyi ile temizlenmelidir.

Balata Spreyi Özellikleri

Ozon tabakası ile dost olarak üretilen balata spreyi araçların fren balatası ve motor aksamlarında biriken yağı ve kiri en verimli şekilde temizler. Fren tozları ve motor yağı artığını gidermek konusunda sprey oldukça etkilidir. Uçucu yapıda olan sprey silikon, AOX ve aseton içermez.

Bu sayede uygulamanın ardından sprey sıkılan yüzeyde herhangi bir yağlı kalıntı ya da tortu kalmaz. Yıkamakla çıkarılamayan zorlu kirler için ideal olan balata temizleme spreyi için fren sistemini sökmeye gerek yoktur. Uygulama ile iz bırakmadan en iyi temizlik elde edilir. Optimum performansı alabilmek için ürünü kullanım talimatlarına uygun şekilde kullanmak gerekir. Özellikle ürünü sıcak motor üzerine sıkmamaya ve kullanmadan önce çalkalamaya dikkat edilmelidir. Tüm balata spreylerine ulaşabileceğiniz otoyedekmarket.com sitemiz ayrıca Peugeot yedek parça ve aksesuar sipariş için online hizmetinizde.

Balata Spreyi Nasıl Kullanılır?

Doğru şekilde balata spreyi kullanabilmek için araç soğumuş olmalı ve sprey sıkıldıktan sonra bir süre beklenmelidir. Özellikle yoğun kurum, kir ve tozlu olan yerlerde spreyi bekletmek daha iyi sonuç verecektir. Sürenin sonunda nemli bir bez ile silinen bölge tertemiz hale gelecektir. Ürünü kullanırken göz ile temas ettirmemek gerekir. Eğer temas olursa göz bol su ile yıkanmalıdır.

Ürün kimyasal içerdiğinden göze zarar verebilir. Temizlikten sonra şişedeki sprey biterse kutu ateşe atılmamalıdır. İstenen sonucu elde edebilmek için spreyin düzenli olarak kullanılması tavsiye edilir. Olası arızaların önüne geçecek olan bu temizlik trafik kazası yaşanma riskini de en aza indirecektir. Sprey göze ve ateşe yaklaştırılmadığı sürece herhangi bir zararı olmayacaktır.

Balata Spreyi Ne Zaman Kullanılmalı?

Balata spreyi kullanım süresi için kesin bir süre yoktur. Düzenli bakım yapanlar bu konuda biraz daha esnek olabilirler. Ancak aracın bakım süresini gözden kaçıranlar için seyir sırasında fren sensöründe zor bir kullanım fark edilmesi spreyin kullanım zamanının geldiğini gösterir.

Araçta performans düşüklüğü olması temizlik yapılması gerektiğini işaret eder. Uygulama için gerekli olan balata spreyi piyasada farklı fiyatlardan alıcı bulur. Balata Spreyi Ne İşe Yarar? Farklı marka ve içeriklerde spreylerin olması kullanıcıların kararsızlık yaşamasına neden olabilir. Bunu önlemek ve en uygun ürünü satın almak için profesyonel kişilerden yardım istenebilir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.