HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Ford Focus Led Far Buğu Sorunu

15-08-2022 19:05
Ford Focus Led Far Buğu Sorunu
Ford Focus Led Far Buğu Sorunu neden olmaktadır, Bu bir sorun mudur, Farı değiştirmeye gerek var mıdır, Garantiye girer mi? Yazımızda sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Değerli Ford kullanıcıları, biliyoruz sizlere hak veriyoruz bu tarz durumların Ford gibi kaliteli markaya yakıştıramıyoruz.
Aslında bu durum sanılanın aksine bir problem değildir. LED farlar normal ampullerden daha düşük ısı ürettiği için dış ortamda oluşan ısı ve far içindeki ısının farklı olması neticesinde iç kısımlara buğu oluşmasını Ford yetkilileri normal karşılamaktadır. Bu durumda buğu aracı park ettikten sonra çözülmektedir, Sorun sadece buğu olması ise normal kabul ediliyor, Damlacık ve içine su alma durumu bu söylediğimiz buğu probleminin dışında tutulmaktadır. 
 

Ford Focus LED Far Buğu Sorunu?

 
Eğer aracınızda normal buğu sorunu yaşıyor ve bu buğu park ettikten sonra çözülmeyip dolma yada su birikintisi kalıyorsa su yalıtım problemi olduğu anlamına gelir, Aracınızda yaşadığını bu durumu yetkili bir Ford servisi ile görüşerek farın değişme talebi yada kontrol edilmesi için servis randevusu oluşturma hakkınız bulunmaktadır.
 

Sorun Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?

 Buğu olduktan sonra 24 saat sonra eğer içerde damla birikinti yada su lekeleri görürseniz mutlaka servisin yolunu tutun. Sorunu hızlıca çözecekler, farın hava kanallarında tıkanıklık olabilir yada farklı bir hava değişim sorunu olabilir. Eğer garantisi geçti ve farınız su alıyorsa Ford yedek parça şirketimiz otoyedekmarket.com sizlere en iyi fiyat garantisi ile ford far yada stop ürünlerin satışını yapmaktadır.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.