HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Ford Zetec Motor

22-07-2022 21:09
Ford Zetec Motor

Ford Zetec Motor En iyi motor aile düzeninin parçalarından biri olarak bilinmektedir. Bu motorların iç hacmi oldukça geniş ve içten yanmalı bir şekilde devam etmektedir. Kaliteli olması oldukça dikkat çeken bu motorlar teknolojinin en önemli harikalarından biri olmaktadır.

Ford Zetec Motor

Uzun yıllar boyunca dikkatli bir şekilde bakımları yapıldığı takdirde çok uzun süreler boyunca kullanılacaktır. Ford Zetec Motor Şehirlerarası yolculukta rahat ve sakinliği ön planda tutan kişilerin ilk tercih ettikleri motorlar arasında bulunmaktadır.

 Sensörleri hassas olan bu motorlar dikkatli bir şekilde sürülmesi gereken motorlar arasındadır. Motorların içerisinde 4 adet silindir bulunmaktadır. Bu silindirler sayesinde motorların akış gücü ve iletim kapasitesi de artmaktadır.

Ford Zetec Motor Neden Tercih Edilir?

 Bunların tercih edilmesinin sebepleri genellikle 5 koltuklu ve 4 kapılı sedanlarda bulunduğu için kullanılmaktadır. Üretim yılı olarak 1998 yılı araçlarda bulunduğu ön görülmektedir.

Motorların büyüklükleri ve genişlikleri büyük olduğu için de özellikle nostaljik aracı kullanacak kişilerin tercih ettiği ilk arabaları arasında bulunmaktadır. Sıkıştırma oranları gidebilecekleri mesafeler her zaman maksimum düzeyde olarak bilinmektedir.

Dikkatli ve doğru kullanıldığı takdirde maksimum güç seviyelerine kadar çıkarılabilmektedir. Çok kol oluşabilecek askı takımları motor hacminde mevcut olabilmektedir.

 Ford Zetec Motor Fiyatları?

 Nostaljik bir motor olduğu için fiyat aralıkları genellikle motorların yaşlarına göre değişmektedir. Ford Zetec Motor Genele bakıldığı zaman oldukça sağlam bir şekilde üretildiği gözle görülmektedir. Bundan dolayı seçim yapılırken tüm bu özellikler dikkate alınarak seçim yapılmaktadır. Bu motorları yedek parça seçimlerinde Ford Yedek Parça ürünleri tamamen orijinal seçilmelidir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.